niedl

František Niedl (*7. 4. 1949, České Budějovice)

spisovatel

Bibliografie:
Skleněný vrch, 1989
Slunce na útěku, 2004
Čtvrtý králův pes, 2006
Čas vlků, 2008
Poslední batalion, 2009
Pohled šelmy 2010
Štvanice, 2011
S vlčí hlavou v erbu, 2011
Útěk do pekel, 2012
Platnéř, 2012
Past. 2012
Pavoučí síť. 2013


Myšlenky z knih

Všimněte si, že už od Marie Terezie jsou základní státní školy svou podstatou stejné. V různé kvalitě učí děti základy gramotnosti, ale hlavně je učí poslouchat příkazy a souhlasně přikyvovat na aktuální ideologii doby.
prof. Macháček