Vše, co zlepšuje schopnost přemýšlet, je sebevzdělávání!

A+ A A-

Houf Ivo

houf150.jpg

Ivo Houf (*15. 6. 1933)

- český filmový architekt a výtvarník, ilustrátor

Ilustrované knihy
Kahoun, Jiří. Příběhy včelích medvídků (Kalich, 1992)
Kahoun, Jiří. Příběhy včelích medvídků (Albatros, 2002)
Kahoun, Jiří. Příhody včelích medvídků (Albatros, 2005)
Kahoun, Jiří. Včelí medvídci od jara od zimy (Albatros, 2007)

Filmografie
1997 Pták Ohnivák [výtvarník .... návrh a realizace loutek]
1992 Dvanáct měsíčků [TV hra] [výprava-architekt]
Kačenka a strašidla [výtvarník]
Kačenka a zase ta strašidla [výtvarník]
1991 O zapomnětlivém černokněžníkovi [výtvarník]
1970 Pinocchiova dobrodružství II. [TV film] [výtvarník .... loutek]
1967 Pinocchiova dobrodružství [TV film] [výprava-architekt]
1963 Tři zlaté vlasy děda Vševěda [výtvarník]
1962 Malý Bobeš ve městě [výtvarník .... ilustrace]
1961 Malý Bobeš [výtvarník]
1959 Prázdniny v oblacích [kostýmy] [výtvarník]


Zdroj: https://www.katyd.cz/index.php?cmd=page&type=11&article=438

medvidci1.jpg

Vaše názory  

# Hanka
Pohádka o podivném drakovi na kamenné hůrce (1979)
| Quote

Napiš svůj názor

Bezpečnostní kód
Obnovit