Nevěřte všemu, co se k věření předkládá. Komenský

A+ A A-

Černá Olga

cerna_olga150.jpg

Olga Černá (*3. 2. 1964)

Vzděláním je agronom, pracovala napřed v laboratoři, která pod jejím vedením zanikla, a potom v knihkupectví, které se ji podařilo od krachu uchránit.
Krátké texty různých žánrů uveřejnily následující noviny a časopisy: Jonáš (časopis Českého fonoklubu), Mateřídouška, Sluníčko, Svět zvířat, Revolver revue, Literární noviny, Lidové noviny, Kavárna A.F.F.A, Host, Náš domov (zpravodaj města Sedlec – Prčice), Hlas Nadějkova, Milevské noviny a Bezjaderný region.

Má tři děti (13, 10 a 3 roky). Bydlí s rodinou na samotě, asi na půl cestě mezi Prahou a Českými Budějovicemi v Nadějkově.

Bibliografie:

Kouzelná baterka - Baobab 2004
Poklad starého brouka, Baobab 2007
Jitka a kytka, Baobab 2010
Z domu a zahrady, Baobab 2011
Klárka a 11 babiček, Baobab 2015
Ztracený deník profesora z Essexu aneb podivuhodná zvířena, Baobab, 2017

Přidejte informaci k článku

Bezpečnostní kód
Obnovit