Vše, co zlepšuje schopnost přemýšlet, je sebevzdělávání!

A+ A A-

Říčanová Tereza

ricanova150


Tereza Říčanová
(*1974)

Ilustrátorka, grafička, malířka

Absolvovala VŠUP u prof. Jiřího Šalamouna, v roce 1999 ukončila studium na VŠUP obor ilustrace a grafika u prof. Šalamouna. Od roku 1998 žije na statku v Mezné u Pelhřimova, kde se věnuje volné tvorbě, třem dětem a hospodářství.

Bibliografie:

Kubín Josef Štefan: Baba nad čerta, 2001
Krajiny hranice (katalog), 2002
Keret Etgar: Létající Santini, 2005
Kozí knížka, 2005
Vánoční knížka, 2006
Měsíček svítí, 2008
Noemova archa, 2010 (cena Knihopábitel 2010)
Velikonoční knížka, 2012
Obrazy světa, 2017

ricanova vanocni knizka 2

ricanova vanocni knizka 1
Vánoční knížka

OBRAŤE LIST A ČTĚTE DÁL... Říčanová Tereza,

Napiš svůj názor

Bezpečnostní kód
Obnovit